Sprejmi

Naša spletna stran uporablja tehnologijo "piškotkov" (cookies). Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Več o tem

Nalaganje...

Pogoji poslovanjaSpletno trgovino "WWW.FASHION-COLOURS.SI" upravlja podjetje, Robert Leitinger s.p.

AQUA-RO-DESIGN
KAGERJEVA ULICA 7
2312 OREHOVA VAS
Matična številka: 1816659000
Davčni zavezanec: DA
Davčna številka: SI27037312
TRR: SI56 0411 5011 1043 689 (NOVA KBM d.d.)

Nismo člani zbornic ali združenj.
Posebni kodeksi ravnanja: Nismo zavezani

Naročilo/pogodba zavezuje podjetje AQUA-RO-DESIGN, ROBERT LEITINGER S.P., naročila sprejemamo v spletni trgovini www.fashion-colours.si, tel 02-605-49-91., gsm 031-379-071

Informacije na telefonu 02-605-49-91, gsm 031-379-071 info@fashion-colours.si

Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu spletne trgovine (AQUA-RO-DESIGN, ROBERT LEITINGER S.P. KAGERJEVA ULICA 7 2312 OREHOVA VAS). Naročniku je po želji na vpogled. Kopijo lahko prejme po navadni ali po elektronski pošti.

Zagotavljamo vam, da je vsak nakup v spletni trgovini varen, nudimo vam eno možnost plačila : nakazilo na naš Trr.

Strošek poštnine je brezplačen. Podatke za nakazilo prejmete po oddanem naročilu na vaš e-mail naslov. Plačate lahko z nakazilom na naš trr preko spletne banke ali pošte z Upn obrazcem (položnica). Poštnih nakaznic ne sprejemamo.

Rezervacija vašega naročila je veljavna 3 delovne dni. Če kupec ne nakaže zneska naročila v treh delovnih dneh, smatramo, da je odstopil od naročila.

Velja originalni račun, ki ga prejmete v paketu ob dostavi v povezavi s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Stroške pošiljanja (poštnino) zaračunavamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o.. Ob dostavi blaga prejme kupec originalni račun z vsemi potrebnimi podatki.

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe pisno podjetju v 14 dneh od prejema blaga na naslov info@fashion-colours.si ali po navadni pošti na naslov AQUA-RO-DESIGN, ROBERT LEITINGER S.P. KAGERJEVA ULICA 7 2312 OREHOVA VAS. Tej pravici se ne odpovedujete in ne morete se ji vnaprej odpovedati. Pri pogodbah sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 14. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu pogodbe. Izdelke nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem so bili tedaj, ko so vam bili izročeni. Pošiljki priložite originalni račun.


Spletna trgovina vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je to mogoče, najkasneje v 14. dneh od dneva vrnitve blaga.
Vračila paketov z odkupnino ne sprejemamo!

Spletna trgovina " WWW.FASHION-COLOURS.SI "AQUA-RO-DESIGN, ROBERT LEITINGER S.P. se obvezuje, da bo varovala vse osebne podatke, kot je to opredeljeno v Zakonu o varstvu potrošnikov, in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretji osebi (glej tudi Varnost osebnih podatkov). Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004).

S klikom na gumb "Potrdi naročilo" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno - plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.

Pritožbe, pohvale in reklamacije, sprejemamo na info@fashion-colours.si , po pošti na AQUA-RO-DESIGN, ROBERT LEITINGER S.P. KAGERJEVA ULICA 7 2312 OREHOVA VAS. Garancija za vse izdelke velja vsaj 1 leto od nakupa izdelka. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, bo spor reševalo pristojno sodišče v Mariboru.
Dodatna vprašanja in težave, lahko naslovite na sedežAQUA-RO-DESIGN, ROBERT LEITINGER S.P. KAGERJEVA ULICA 7 2312 OREHOVA VAS, tel.: 02-605-49-91

POŠTNINA - Poštnino zaračunavamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o..
Dostavo vrši kurirska služba Pošte Slovenije, cena pošiljanja je:

2,99 eur za plačilo po  predračunu (veljavnost predračuna je 3 delovne dni) .

DOSTAVNI ROK: Dostavni rok je od 1 do 5 delovnih dni. Vsi izdelki, ki jih lahko naročite v spletni trgovini fashion colours on click so v večini primerov na zalogi in so zaradi tega zelo hitro odposlani. Če se zgodi, da izdelka ni na zalogi vas bomo o tem obvestili po e-pošti na e-naslov, ki ste ga vpisali ob oddaji naročila. Pri dostavi sodelujemo s Pošto Slovenije d.d., ki zagotavlja hitro in zanesljivo dostavo paketov. V večini primerov stranke naročene izdelke prejmejo že naslednji dan.

ZAMENJAVA BLAGA: Če je kupec naročil izdelek, ki mu kakorkoli ne ustreza (prevelik, premajhen,...) ga lahko pri nas zamenja. O želeni zamenjavi nas mora obvestiti na info@fashion-colours.si v 3 dneh od prejema izdelka. V naši vednosti in po dogovoru nam artikel pošlje nazaj in poslali mu bomo drugega, v skladu z dogovorom. Edini strošek, ki bremeni kupca je strošek vračila artikla.

Fotografije artiklov, ki so objavljene v spletni trgovini Fashion colours on click, so zaradi specifike spletne trgovine digitalno obdelane, zato ne izključujemo odstopanja v barvnem odtenku prejetega artikla. Do razlik v barvnem odtenku artikla lahko pride tudi zaradi uporabe različnih nastavitev zaslonov in uporabe različnih naprav za dostop do spletne trgovine. Vsaka naprava (računalnik, mobilni telefon, dlančnik...) prikazuje barve in barvne odtenke z določenim odstopanjem od dejanskega stanja.